Bollywood acteur Ishaan Khattar spreekt vol lof over Tabu

Bollywood acteur Ishaan Khattar spreekt vol lof over TabuBollywood acteur Ishaan Khattar speelt de hoofdrol in een van de meest verwachte films van dit jaar, namelijk A Suitable Boy. Daarin is hij samen te zien met Tabu. Voor hem was de samenwerking een droom die uitkwam.

“Wat ik mij realiseerde is dat ik de behoefte heb voor uitdagende ervaringen. En ik ga bewust op zoek naar ervaringen die mij een kans geven om te groeien. Ik kan mij geen betere ervaring bedenken dan samen te werken met een van mijn favoriete actrices uit onze filmindustrie.”

“Ik was niet nerveus, maar eerder enthousiast toen ik het nieuws hoorde. Ik weet nog dat de eerste lezing plaatsvond bij Mira Nair thuis. Het was geweldig en voelde heel goed. Het gaf mij direct de bevestiging dat dit is was ik moet doen. Ik voelde een prachtige synergie tussen ons. En wat een geluk eigenlijk! Ik bedoel, niet veel acteurs krijgen de kans om te schitteren naast en mogen zoveel scenes delen met een van de legendes van onze tijd”, aldus Ishaan.

A Suitable Boy staat gepland voor een release in juni 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.