Bollywood acteur Salman Khan lanceert eigen Youtube kanaal

Bollywood acteur Salman Khan lanceert eigen Youtube kanaalBollywood acteur Salman Khan heeft op een wel hele bijzondere manier zijn YouTube-kanaal gelanceerd. Hij is samen met de componisten Sajid-Wajid om tafel gegaan om een lied te maken over deze moeilijke periode waarin we verkeren en samen de strijd aangaan tegen het Coronavirus. Het lied is gebaseerd op het Indiase volkslied.

Zijn boodschap met het nummer Pyaar Karona is dan ook: “Laten we onze krachten van liefde en mededogen bundelen zodat we hier straks sterker uitkomen.” Salman laat weten dat het nummer is gemaakt met de minimale middelen waar hij momenteel over beschikt.

Luister naar het inspirerende nummer en verspreid de boodschap van liefde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.