Bekijk de trailer van de Bollywood film Mrs Serial Killer

0

Bekijk de trailer van de Bollywood film Mrs Serial KillerBollywood schoonheid Jacqueline Fernandez maakte haar Netflix-debuut met de film Drive en vanaf 1 mei is ze te zien in de film Mrs Serial Killer. De eerste trailer is uit!

Jacqueline speelt de rol van een liefhebbende echtgenote van een arts, gespeeld door Manoj Bajpayee. Wanneer hij wordt beschuldigd van een reeks moorden en vecht Jacqueline voor gerechtigheid. Ze heeft er alles voor over om de onschuld van haar man te bewijzen. Hoe ver gaat zij voor de liefde?

De film is geregisseerd door Shirish Kunder.

Bekijk de trailer:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.