Bollywood sterren komen samen voor korte film over familie en lockdown

0

Bollywood sterren komen samen voor korte film over familieOok onze Bollywood sterren blijven thuis in deze tijd. Maar dat weerhoudt ze er niet van om samen te komen voor een korte film getiteld Family.

De film, met in de hoofdrollen Amitabh Bachchan, Rajnikanth, Ranbir Kapoor, Priyanka Chopra, Alia Bhatt, Chiranjeevi, Mohanlal, Mammootty, Sonalee Kulkarni, Prosenjit Chatterjee, Shiva Rajkumar en Diljit Dosanjh, vertelt het verhaal van een familie tijdens deze lockdown.

Deze film is geregisseerd door Prasoon Pandey en geen van de acteurs heeft hun huis verlaten om dit mogelijk te maken.

Bekijk de korte film:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.