Bollywood actrice Janhvi Kapoor droomde ervan om voor de camera te staan

Bollywood actrice Janhvi Kapoor droomde ervan om voor de camera te staanBollywood actrice Janhvi Kapoor heeft een indrukwekkende hand vol films in aantocht. En daar is ze superblij mee, want ze leeft nu haar droom.

“Ik heb er altijd van gedroomd om voor de camera te staan. Elke keer dat ik op een set ben realiseer ik mij dat dit meer is dan waar ik ooit van had durven dromen. Het gevoel is onbeschrijflijk. Ik voel mij levendig en alert op een set. Dat is de plek waar ik mij het gelukkigst voel. Wanneer je met de regisseur en je co-acteurs werkt aan een scene en wanneer je dan een moment van eerlijkheid vindt is dat enerverend. Er is niets in de wereld dat aan dat gevoel kan tippen.”

Ze voegde eraan toe dat ze ook net als iedereen haar goede en slechte dagen heeft. Maar uiteindelijk geniet ze enorm van de ervaring om voor de camera te staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.