Bollywood schrijver Javed Akhtar mengt zich in discussie over Mr India 2

Bollywood schrijver Javed Akhtar mengt zich in discussie over Mr India 2Bollywood schrijver Javed Akhtar heeft zich ook gemengd in de discussie over de remake van Mr India. Hij reageert op regisseur Shekhar Kapur die ten onrechte beweert dat Mr India zijn idee was.

Sonam Kapoor en Shekhar Kapur zijn boos dat de oorspronkelijke makers niet zijn betrokken bij de remake van Mr. India. Shekhar Kapur wil juridische stappen ondernemen tegen de makers van Mr. India 2, omdat zij nu zonder zijn toestemming gebruik willen maken van de personages. Javed Akhtar vindt die claim onterecht, want de film was helemaal niet het idee van Shekhar.

“Shekhar, het verhaal, de situaties, de scenes, de personages, de dialogen, de liedjes en zelfs de titel waren niet afkomstig van jou. Ik heb alles aan je gegeven. Ja, je hebt er iets prachtigs van gemaakt. Maar hoe kun jij claimen dat de film meer van jou is dan van mij. Het was niet jouw idee noch jouw droom.”

Hoewel Sonam Kapoor en Shekhar Kapur hun afkeuring hebben uitgesproken, heeft de oorspronkelijke producent Boney Kapoor de makers toestemming gegeven voor de remake.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.