Bollywood acteur Vicky Kaushal wil niets zeggen over relatie met Katrina Kaif

Bollywood acteur Vicky Kaushal wil niets zeggen over relatie met Katrina KaifBollywood acteur Vicky Kaushal is niet alleen maar in het nieuws vanwege zijn succesvolle films, maar ook vanwege zijn vermeende relatie met Katrina Kaif. In een recent interview reageert hij op de geruchten.

Fans mochten de acteur vragen stellen en een van de vragen was of hij en Katrina aan het daten zijn. Vicky was echter niet in de stemming om erover te spreken en vroeg de fan om zijn beslissing te respecteren. “Ik wil mijn privéleven tot een bepaalde hoogte ook echt privé houden. Wanneer je er open over bent dan kunnen er discussies, interpretaties en verkeerde interpretaties ontstaan die niet nodig zijn. Ik wil dit gewoon bewaken. En daarom kies ik er voor om er liever niet over te praten. ”

Over een maand begint Vicky met de opnames voor de Karan Johar film Takht, met onder andere Ranveer Singh, Kareena Kapoor Khan en Alia Bhatt.

Vicky Kaushal is momenteel te zien in de film Bhoot: The Haunted Ship met Bhumi Pednekar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.