Bollywood film brengt Sara Ali Khan, Akshay Kumar en Dhanush voor het eerst samen

Bollywood film brengt Sara Ali Khan, Akshay Kumar en Dhanush voor het eerst samenNa maanden van speculaties over de volgende van Bollywood regisseur Aanand L Rai is de officiële aankondiging eindelijk daar. De film is getiteld Atrangi Re en heeft in de hoofdrollen Akshay Kumar, Sara Ali Khan en Dhanush. De soundtrack wordt gecomponeerd door A.R. Rahman.

Voor Sara en Akshay is dit de eerste keer dat zij samenwerken met Aanand L Rai. Dhanush werkte in 2013 al met hem samen aan de hit Raanjhanaa.

Akshay Kumar heeft een zeer speciale rol in de film. En hij kon deze film gewoonweg niet weigeren. “Ik ben heel blij dat ik mag werken met Aanand L Rai. Ik heb altijd veel bewondering gehad voor de manier waarop hij zijn verhalen verteld. Toen hij mij de film aanbood was ik in tien minuten verkocht. Het is een zeer uitdagend karakter, maar tegelijkertijd een rol waar mijn hart gewoon geen nee tegen kon zeggen. Ik zal het de rest van mijn leven koesteren”, zegt Akshay.

“De combinatie met Sara en Dhanush is echt trouw aan de titel van de film: Atrangi! En ik weet dat Aanand op zijn speciale en eenvoudige manier van vertellen hier meer magie aan zal toevoegen. Zoals ik al zei, mijn hart kon deze niet laten gaan.”

Aanand is zeer blij met zijn cast en trots op het feit dat hij nu gaat samenwerken met Akshay Kumar. “Alleen een acteur die zelfverzekerd is kan deze rol aan en dat is niemand anders dan Akshay. Hij gaat altijd een stapje verder en is niet bang om te experimenteren. En de combinatie van deze drie mensen is wat de film zijn uniekheid en frisheid zal geven.”

Sara Ali Khan deelde het nieuws via Instagram en kan haar geluk niet op. “Ik kan het niet geloven. Mijn volgende film Atrangi Re. Ik voel mij gezegend te mogen werken met Aanand L Rai met muziek door A.R. Rahman. En zo dankbaar aan de heer Akshay die de handen ineen slaat met de extreem getalenteerde en ongelooflijk bescheiden Dhanush en mijzelf.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.