Bollywood actrice Shraddha Kapoor: “Ik kan niet wachten om met Ranbir Kapoor te werken”

Bollywood actrice Shraddha Kapoor: "Ik kan niet wachten om met Ranbir Kapoor te werken"Bollywood actrice Shraddha Kapoor is een groot fan van Ranbir Kapoor en haar droom om met hem samen te werken komt eindelijk uit. Het stel speelt samen de hoofdrol in de volgende film van regisseur Luv Ranjan. En Shraddha kan niet wachten om te beginnen met de opnames.

De 32-jarige kan haar geluk niet op. “Ik heb inderdaad getekend voor de volgende film van Luv Ranjan en werk dan samen met niemand minder dan Ranbir Kapoor. Ik ben een groot van van de films van Luv Ranjan, zoals Pyaar Ka Punchnama en Sonu Ke Titu Ki Sweety. En ik kan niet wachten om samen te werken met Ranbir. Hij is een van de beste acteurs van onze generatie en ik ben groot van zijn werk. Ik ben echt super enthousiast. Ik kijk erg uit naar deze film.”

Shraddha begint in maart met de voorbereidingen op haar rol. Daarnaast heeft ze ook nog Baaghi 3 en Stree 2 staan voor dit jaar.

“Ik kijk ook erg uit naar Baaghi 3. Maar ik weet eerlijk gezegd niet wat de stand van zaken is betreffene Stree 2. Ik hoop dat ik opnieuw deel uitmaak van de film. Maar met franchise films weet je het eigenlijk nooit.”

Vanaf vandaag is Shraddha te zien in de film Street Dancer 3D.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.