Bollywood acteur Akshay Kumar over zijn keuze voor nieuwe regisseurs

Bollywood acteur Akshay Kumar over zijn keuze voor nieuwe regisseursBollywood acteur Akshay Kumar is een levende legende met vele jaren van ervaring in de filmindustrie. Je zou denken dat iedere regisseur voor hem in de rij staat. Maar dat is heel lang niet het geval geweest. Akshay maakte een switch in zijn carrière en koos ervoor om met nieuwe regisseurs in zee te gaan.

“Het is eigenlijk heel simpel. Ik werk met nieuwe regisseurs, omdat de grote namen niet met mij willen werken. Dat is de waarheid”, zegt hij in een recent interview.

“Wanneer de grote namen je niet voor hun films vragen, dan ben je genoodzaakt om je werk anders te benaderen. Hetzelfde geldt voor schrijvers. Wanneer je geen baan krijgt bij een bekend magazine, ga je naar een wat minder bekend magazine. Daar begin je opnieuw. Je kunt niet thuis gaan zitten en je afvragen waarom mensen niet met je willen samenwerken, ondanks dat je capabel bent.”

Akshay Kumar is binnenkort te zien in de film Good Newwz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.