Bollywood actrice Kareena Kapoor wees Saif Ali Khan’s huwelijksaanzoek twee keer af

Bollywood actrice Kareena Kapoor wees Saif Ali Khan's huwelijksaanzoek twee keer afBollywood actrice Kareena Kapoor Khan en Saif Ali Khan zijn een van de meest geliefde koppels in Bollywood. De 39-jarige actrice heeft echter recent onthuld dat ze het huwelijksaanzoek van haar man niet onmiddellijk heeft geaccepteerd.

In 2008 was de relatie officieel en Saif was er echt van overtuigd dat zij moesten trouwen. “Hij zei tegen mij: “Ik denk dat we moeten trouwen.” Hij zei het opnieuw in Griekenland en daarna in Ladakh. En ik dacht: “Ik weet het niet, want ik ken je niet echt.” Dus het was niet echt een nee, maar meer het idee dat ik hem beter wilde leren kennen.”

Kareena was in ieder geval over een ding heel duidelijk tegen Saif. “Ik wilde duidelijk maken dat mijn professionele leven anders is dan mijn priveleven. Het kan niet zo zijn dat doordat je verliefd wordt je de rest van je leven vergooit. Ik heb duidelijk gemaakt dat ik nooit zal stoppen met werken. En zijn reactie was: Dat moet je ook niet doen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.