Hollywood wil remake maken van Bollywood film Super 30

Hollywood wil remake maken van Bollywood film Super 30Het verhaal van Anand Kumar trekt veel internationale aandacht. Zijn levensverhaal werd verteld in de Bollywood biopic Super 30. En nu heeft een bekende Hollywood studio zijn interesse getoond om een remake te maken.

“Het verhaal van Super 30 is een van de beste onderwerpen dat recent in India is gemaakt. En met het feit dat Indiase film wereldwijd steeds meer worden geaccepteerd is het niet gek dat er ook naar deze film is gekeken. Ook vanuit het oogpunt om dit verhaal wereldwijd bekendheid te geven”, aldus een productiemedewerker.

“Een Hollywood studio heeft inderdaad interesse getoond voor het maken van een remake. Schrijver Sanjiv Dutta zal het script in het Engels schrijven, zodat bekend is wie de hoofdrol gaat spelen en de studio een regisseur heeft aangenomen. Ook Anand Kumar zal opnieuw deel uitmaken van het proces, want de film is toch op zijn leven gebaseerd”, voegt hij toe.

“Het project bevindt zich nog in de kinderschoenen, dus meer kan ik er niet over zeggen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.