Bollywood regisseur Meghna Gulzar: “Schuif Chhapaak niet alleen onder het kopje vrouwenfilm”

Bollywood regisseur Meghna Gulzar: "Schuif Chhapaak niet alleen onder het kopje vrouwenfilm"De recente trailer van de Bollywood film Chhapaak is met veel lof ontvangen. De meeste filmfans kunnen niet wachten op de film. Maar het is niet zomaar een film.

Chhapaak, met in de hoofdrol Deepika Padukone, vertelt het verhaal van een jonge vrouw die een zuuraanval heeft overleefd. Regisseur Meghna Gulzar hoopt dat de film niet alleen onder het kopje vrouwenfilm wordt geschoven. Ze wil hier echt iets mee vertellen.

“Ik heb het verzoek om Chhapaak niet alleen maar te promoten als een film waarin de hoofdrol wordt vertolkt door een vrouw. Mijn films bevatten altijd sterkere vrouwelijke personages in tegenstelling tot onze conventionele films”, aldus de filmmaker.

“Ik probeer een verhaal te vertellen met zoveel eerlijkheid en authenticiteit als mogelijk. Het is voor mij van belang dat ik het verhaal goed vertel. Het gaat mij niet om het genre. En of het een commercieel succes wordt of een flop, dat bepaal ik niet. We hopen allemaal dat onze films het goed doen. Ik wil gewoon met absolute eerlijkheid werken.”

Chhapaak staat gepland voor een release op 10 januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.