Bollywood actrice Sonakshi Sinha: “Het lot van een film ligt niet in jouw handen”

Bollywood actrice Sonakshi Sinha: "Het lot van een film ligt niet in jouw handen"Actrice Sonakshi Sinha is binnenkort te zien in de Bollywood film van het jaar, Dabangg 3. Ze is nerveus en sprak onlangs over hoe zij zich voelt voordat een film van haar uitkomt.

“Elke film speelt een bepaalde rol in je leven en is belangrijk. Ook ik ben nerveus voor een release, net als iedereen”, aldus de 32-jarige actrice.

“Ik heb vrij snel in mijn carrière geleerd om het niet te serieus te nemen, omdat het lot van een film niet in jouw handen ligt. Je doet je best en geeft het alles wat je hebt, maar uiteindelijk is het aan het publiek”, voegt ze toe.

Sonakshi sprak tevens over haar relatie met Salman Khan. Ze was blij dat ze opnieuw met hem mocht samenwerken. “Mijn band met hem gaat verder dan een professionele relatie tussen acteurs. Ik kende hem al voordat ik begon met acteren. Ook onze families kennen elkaar al heel lang en hij is meer een vriend dan alleen maar een collega.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.