Bollywood acteur Amitabh Bachchan onthult dat zijn vermogen gelijk wordt verdeeld

Bollywood acteur Amitabh Bachchan onthult dat zijn vermogen gelijk wordt verdeeldBollywood acteur Amitabh Bachchan heeft de laatste jaren veel last gehad van zijn gezondheid. Hij heeft zelfs het gevoel dat hij het rustig aan moet doen. In dat kader onthulde hij recent dat wanneer hij sterft zijn vermogen gelijk zal worden verdeeld tussen zoon Abhishek en dochter Shweta. Hij is naar verluidt 350.000.000 euro waard.

“Wanneer ik kom te overlijden worden alle bezittingen die ik achterlaat gelijkmatig verdeeld onder mijn zoon en dochter”, aldus Amitabh Bachchan. Dit riep hij in het kader van de promotiecampagne ten behoeve van gendergelijkheid. Met dit initiatief hoopt de acteur zijn grote fans in het land te inspireren om hetzelfde te doen.

Abhishek Bachchan is getrouwd met Aishwarya Rai en samen hebben zij een dochter, Aaradhya. Shweta Bachchan is getrouwd met zakenman Nikhil Nanda en samen hebben zij twee kinderen, Navya Naveli en Agastya.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.