Saif Ali Khan en Rani Mukherji in vervolg op Bollywood hit Bunty Aur Babli?

Saif Ali Khan en Rani Mukherji in vervolg op Bollywood hit Bunty Aur Babli?Het gonst al enige tijd van de geruchten dat Yash Raj Films met een vervolg komt op de Bollywood hit Bunty Aur Babli. Zij hoopten dat ze Abhishek Bachcan en Rani Mukherji weer bij elkaar konden brengen, maar volgens de laatste berichten zullen de hoofdrollen worden gespeeld door Saif Ali Khan en Rani Mukherji.

Eerder dit jaar verscheen het bericht dat Saif Ali Khan was benaderd voor deze film, maar hij had zijn twijfels geuit. Maar hij heeft zich bedacht.

“Het vervolg begint waar het origineel is geëindigd. Helaas kon Abhishek de film niet doen. Saif was benaderd, maar had in eerste instantie bedankt voor de rol. Daarna is R Madhavan gevraagd, maar hij was niet beschikbaar in de opnameperiode. En daarna is Saif opnieuw benaderd, want hij past toch het beste in deze rol. En gelukkig heeft hij zich bedacht. Hiermee komt het Hum Tum duo weer na lange tijd samen. Naast Saif en Rani maken ook Siddhant Chaturvedi en Sharvari Wagh deel uit van de film.”

Het vervolg wordt geregisseerd door Varun B Sharma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.