Bollywood regisseur Rakesh Roshan spreekt openlijk over zijn strijd tegen kanker

Bollywood regisseur Rakesh Roshan spreekt openlijk over zijn strijd tegen kankerNadat Bollywood regisseur Rakesh Roshan kankervrij werd verklaard sprak hij in een recent interview openlijk over zijn herstelperiode.

“Het begon allemaal met een blaar die weigerde te verdwijnen, ondanks het gebruik van verschillende recepten op advies van mijn huisarts. Het was een kleine blaar. Het deed geen pijn en jeukte ook niet.”

“Maar op een dag was ik een vriend van mij gaan opzoeken in het Hinduja-ziekenhuis. Terwijl ik naar buiten liep zag ik het bordje KNO-arts staan. Ik liep naar binnen en hij adviseerde een biopsie. Ik weet niet waarom, maar vanaf het begin had ik het gevoel dat ik kanker had. Het was 15 december 2018 toen ik het bewuste telefoontje ontving met het nieuws dat het inderdaad kanker was.”

“Ik heb veel moeilijke tijden gekend. Ook in de familie hebben we allemaal met gezondheidsproblemen te maken gehad. Mijn vrouw was onwel, het ging niet goed met mijn schoonvader. Sunaina had kanker en Hrithik onderging een hersenoperatie. We steunen elkaar altijd.”

Rakesh geeft aan dat het nu veel beter gaat. “Het gaat nu veel en veel beter. Ik begin mijn dag elke dag door 90 minuten te sporten. Mijn personal trainer komt bij ons thuis. Mijn uithoudingsvermogen is terug, maar het zal nog wel enkele maanden duren voordat ik volledig fit ben.”

Rakesh Roshan hoopt volgend jaar te kunnen beginnen met de opnames van Krissh 4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.