Bollywood acteur Akshay Kumar vraagt Indiaas paspoort aan

Bollywood acteur Akshay Kumar vraagt ??Indiaas paspoort aanBollywood acteur Akshay Kumar verraste een deel van zijn fans toen hij onthulde dat hij een Indiaas paspoort heeft aangevraagd.

De acteur sprak recent uitvoerig over zijn huidige Canadese staatsburgerschap. Akshay vertelde dat er een periode in zijn leven was toen 14 van zijn films achtereenvolgens flopte. Hij had de moed verloren en stond op het punt om zijn carrière in Bollywood op te geven. Een vriend van hem werkte in Canada en vroeg hem om ook die overstap te maken. En dus vroeg hij Canadees staatsburgerschap aan.

“Ik heb nu een Indiaas paspoort aangevraagd. Ik wil hier geen vragen meer over horen. Ik ben een Indiër en het doet mij pijn wanneer mij wordt gevraagd om dat elke keer te bewijzen. Mijn vrouw en kinderen zijn Indiaas. Ik betaal mijn belastingen hier en mijn leven is hier. De enige reden waarom ik het Canadees staatsburgerschap heb, is omdat ik oprecht dacht dat mijn carrière voorbij was en ik hier nooit meer werk zou krijgen. Maar gelukkig werd mijn 15e film een hit en toen heb ik daar nooit meer over nagedacht.”

Akshay Kumar is binnenkort te zien in de film Good Newwz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.