Bollywood acteur Saif Ali Khan onthult hoe ex-vrouw Amrita Singh hem hielp met zijn carrière

Bollywood acteur Saif Ali Khan onthult hoe ex-vrouw Amrita Singh hem hielp in zijn carrièreBollywood acteur Saif Ali Khan onthult in een recent interview dat zijn ex-vrouw Amrita Singh de enige persoon was die hem vertelde om zijn werk serieus te nemen. Zij had een enorme impact op het verloop van zijn carrière.

“Ik ben op mijn 20e getrouwd door van huis weg te gaan. En ik moet Amrita echt de eer geven over hoe ik met mijn carrière omga. Zij is de enige persoon die mij heeft geleerd om mijn werk en de business serieus te benaderen. Zij zei dat je je doel niet kunt bereiken terwijl je lacht. En dat was toen Parampara op mijn pad kwam.”

“Zij was tevens degene die mij vertelde dat ik in mezelf moest geloven toen ik geen idee had hoe ik mijn personage in Dil Chahta Hai moest benaderen. Ik vroeg iedereen hoe ik de rol van Sameer het beste kon spelen. Zelfs Aamir Khan gaf mij enkele adviezen. Maar Amrita vroeg mij waarom ik deze vraag aan anderen stelde, terwijl ik gewoon mijn eigen ding moet doen.” Saif deed precies dat en Sameer is nu een van de meest geliefde personages uit Bollywood.

Saif en Amrita trouwden in 1991 en kregen twee kinderen; Sara Ali Khan en Ibrahim Ali Khan. Het stel ging in 2004 uit elkaar. Het was een behoorlijk rommelige scheiding, maar de relatie verbeterde in de loop der tijd. Saif trouwde in 2012 met Kareena en samen met haar heeft hij een zoon, Taimur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.