Ajay Devgn kondigt vijfde deel aan van Bollywood franchise Golmaal

Ajay Devgn kondigt vijfde deel aan van de Bollywood franchise GolmaalBollywood acteur Ajay Devgn bevestigt op Twitter dat er een vijfde deel komt van de Bollywood franchise Golmaal van Rohit Shetty. “Bereid je maar weer voor op een geweldige komedie”.

Ook het vijfde deel van deze hitkomedie wordt geregisseerd door Rohit Shetty. “Rohit en ik hebben het al besproken en gaan aan de slag met het volgende deel van Golmaal. De franchise is niet alleen de langstlopende in de Hindi-cinema, het is ook een van mijn favorieten omdat het, zoals we in een van onze eerste films zeiden, onbeperkt plezier geeft”, aldus Ajay.

In 2006 verscheen het eerste deel van Golmaal getiteld Golmaal: Fun Unlimited. Deze film had in de hoofdrollen Ajay Devgn, Arshad Warsi, Sharman Joshi, Tusshar Kapoor en Paresh Rawal. De film vertelde het verhaal van een groep vrienden en de hilarische situaties waarin zij verkeerden. De film was een mix van komedie, actie en drama. Hierna volgden Golmaal Returns, Golmaan 3 en Golmaal Again.

Het script van Golmaal 5 is klaar en Rohit wil met de opnames beginnen nadat hij de films Sooryavanshi en Satte Pe Satta heeft afgerond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.