Bollywood actrice Priyanka Chopra wordt geëerd op het Marrakech International Film Festival voor haar bijdrage aan cinema

Bollywood actrice Priyanka Chopra wordt geëerd op het Marrakech International Film Festival voor haar bijdrage aan cinemaBollywood actrice Priyanka Chopra Jonas heeft de afgelopen jaren in zowel Bollywood als Hollywood haar stempel gedrukt met uitzonderlijke acteerprestaties. Ze is een heel eind gekomen vanaf de start van haar carrière in 2003. De 37-jarige actrice wordt nu geëerd op het Marrakech International Film Festival voor haar bijdrage aan cinema.

Hoewel het festival in 2012 de Indiase Cinema als thema hanteerde, is dit de eerste keer dat een Indiase beroemdheid daar wordt geëerd.

Het eerbetoon aan Priyanka Chopra Jonas vindt plaats op het mythische Jemaa El Fna-plein in aanwezigheid van fans. En op een speciale locatie waar in het verleden geen prijsuitreikingen zijn gehouden.

Priyanka Chopra werkt momenteel aan twee Netflix-films; The White Tiger met Rajkummar Rao en We Can Be Heroes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.