Bekijk de videoclip van het Bollywood nummer Munna Badnaam Hua

Bekijk de videoclip van het Bollywood nummer Munna Badnaam HuaHet Bollywood nummer Munni Badnaam Hui was en is nog steeds een grote favoriet op feestjes. En voor de film Dabangg 3 is een mannelijke tegenhanger gecomponeerd: Munna Badnaam Hua.

In dit nummer zien we uiteraard Salman Khan als Chulbul Pandey, maar helaas moeten we het ditmaal doen zonder Malaika Arora Khan. Het is namelijk Warina Hussain die in dit nummer als de itemgirl verschijnt.

Dabangg 3 is geregisseerd door Prabhu Deva en staat gepland voor een release op 20 december 2019.

Bekijk de videoclip:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.