Bollywood actrice Priyanka Chopra over het huwelijk: “Het is het beste dat me ooit is overkomen!”

Bollywood actrice Priyanka Chopra over het huwelijk: "Het is het beste dat me ooit is overkomen!"Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas en Nick Jonas zijn op een december een jaar getrouwd. In een recent interview vertelt Priyanka hoe hun liefde na een jaar nog steeds zo sterk is, ondanks hun drukke schema’s.

“Wij zijn straks een jaar getrouwd. Het is het beste wat mij ooit is overkomen. Ik wou dat ik wist dat het zo geweldig was, dan was ik eerder getrouwd. Het is geweldig om getrouwd te zijn met iemand die mijn kracht is en die mij kan kalmeren. Dit heeft mij op een prachtige manier de vleugels gegeven om te vliegen!”

Zowel Priyanka als Nick hebben grote ambities en dan is het best lastig om dat te combineren met je privéleven. Maar beide zouden het echt niet anders willen. “Je ziet steeds vaker dat zowel de man als de vrouw werken. Wij zetten onszelf en onze relaties teveel onder druk. Mensen hebben de neiging om te denken dat het toch niet zal werken wanneer ik teveel tijd in mijn werk steek. Maar dat is echt oneerlijk. Het werkt omdat je wil dat het werkt. En je elkaar en elkaars leven en ruimte begrijpt en respecteert”, aldus Priyanka.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.