Bollywood film No Entry krijgt een vervolg met zes acteurs in een dubbelrol

Bollywood film No Entry krijgt een vervolg met zes acteurs in een dubbelrolHet script is klaar, de cast wordt samengesteld en alles lijkt op zijn plaats te vallen voor het vervolg op de succesvolle Bollywood komedie No Entry uit 2005. Maar regisseur Anees Bazmee wacht nog op akkoord van producent Boney Kapoor.

“Het vervolg op No Entry komt eraan. Ik heb een goed script geschreven en het is een van de beste films die ik tot nu toe heb geschreven. De film wordt groter dan de vorige”, aldus filmmaker Anees Bazmee.

“We hebben een veel grotere cast. In No Entry hadden we drie acteurs, maar dit script vereist zes acteurs in een dubbelrol. En er zullen tien actrices zijn in plaats van vier.”

Het origineel had in de hoofdrollen Salman Khan, Anil Kapoor, Fardeen Khan, Bipasha Basu, Esha Deol en Celina Jaitley. De filmmaker hoopt dat hij dezelfde cast kan behouden. “Ik hoop dat ik dezelfde cast kan behouden. Ik heb 11 films gedaan met Anil en Salman. Het is altijd fijn om met hen samen te werken.”

“Het is nu wachten op het akkoord van Boney Kapoor. Hij bepaalt hoe en wat de volgende stappen zullen zijn”, voegt de filmmaker toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.