Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas is meest gezochte Indiase beroemdheid online

Bollywood actrice Priyanka Chopra Jonas is meest gezochte Indiase beroemdheid onlineBollywood actrice Priyanka Chopra Jonas is, volgens Amerikaans onderzoek, de meest gezochte Indiase beroemheid online. Hiermee verslaat zij zowel Shah Rukh Khan als Salman Khan.

Het onderzoek is uitgevoerd tussen oktober 2018 en 2019. Er werd maandelijks maar liefst 4,2 miljoen keer gezocht naar Priyanka, terwijl er maar 2 miljoen keer werd gezocht naar Salman Khan. Nadat de 37-jarige in december 2018 in het huwelijksbootje stapte met Nick Jonas werd er maar liefst 13,6 miljoen keer op haar naam gezocht.

Bij de mannen is Salman Khan de meest gezochte Indiase beroemdheid, gevolgd door Shah Rukh Khan en wijlen acteur Amrish Puri. Bij de dames staat Deepika Padukone op de twee positie en Sunny Leone op de derde plaats. Katrina Kaif, Ranveer Singh, Imran Khan, Amitabh Bachchan en Alia Bhatt staan ook op de lijst. Maar er werd aanzienlijk minder naar hen gezocht in vergelijking met de top drie.

Priyank Chopra Jonas is niet alleen de meest gezochte Indiase beroemdheid. Ze werd dit jaar tevens vermeld in Time Magazine als een van de 100 meest invloedrijke mensen ter wereld. Daarnaast kreeg ze een vermelding in Variety Magazine’s Power of Woman – LA Impact list, People Magazine’s 25 Woman Changing The World, en werd ze benoemd als een van de 50 Meest Krachtige Vrouwen in de Entertainmentwereld.

Priyanka werkt momenteel aan de film The White Tiger, waarin ze te zien is naast Rajkummar Rao.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.