Bollywood componist Anu Malik wil naam zuiveren

Bollywood componist Anu Malik wil naam zuiverenBollywood componist Anu Malik is gestopt met zijn werk als jurylid bij het programma Indian Idol. Hij heeft deze beslissing genomen nadat zangeres Neha Bhasin haar verontwaardiging uitte over zijn positie, nadat hij door diverse vrouwen werd beschuldigd van seksuele intimidatie en misbruik.

Neha is niet de enige. Anu Malik is vorig jaar tevens beschuldigd door Sona Mohapatra en Shweta Pandit. In de jaren 90 liep er ook al een rechtszaak tegen hem waarin hij door Alisha Chinoy werd beschuldigd van seksueel misbruik. Ook deze zaak kwam vorig jaar opnieuw boven water.

Anu Malik zegt dat hij vrijwillig is opgestapt en pas terugkomt wanneer zijn naam is gezuiverd. “Hoe kan Sony zijn werk uitvoeren wanneer er zulke vreselijke, idiote en kwaadaardige dingen worden gezegd? Ik heb hen gevraagd om mij drie weken te geven. Laat mij mijn naam zuiveren en dan terugkomen. Verder wil ik hier niets over zeggen.”

“Ik heb een brief gericht aan de Music Composers ‘Association of India (MCAI) en ik heb hen verzocht om de brief door te sturen naar de Bond voor Zangers. Deze meiden moeten met bewijsmateriaal komen en mij tonen waar ik de fout in ben gegaan. Wat zeggen ze en waarom zeggen ze die dingen?”

Het MCAI bevestigt de ontvangst van de brief. “Wij hebben inderdaad een brief ontvangen van de heer Anu Malik. In de brief zegt hij dat hij de gelegenheid wil krijgen om zijn kant van het verhaal te presenteren. Wat nu op social media wordt verteld, is maar een kant van het verhaal”, aldus Algemeen Secretaris Ashish Rego. “Wij beslissen binnenkort hoe we verder gaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.