Bollywood actrice Alia Bhatt wil naar Hollywood

Bollywood actrice Alia Bhatt wil naar HollywoodVolgens de laatste geruchten heeft Bollywood actrice Alia Bhatt plannen om, net als Priyanka Chopra en Deepika Padukone, te werken in Hollywood.

De 26-jarige loopt al langer rond met het idee, maar doordat ze nu zoveel projecten heeft lopen in Bollywood komt ze nauwelijks toe aan het uitwerken van haar plannen. Ze wil op zoek naar een bureau dat haar kan vertegenwoordigen.

“Alia’s carriereplannen voor Hollywood moeten nu vorm beginnen te krijgen. Ze was recent gespot in LA. Hoewel het erop leek dat ze op vakantie met haar beste vriendin, was ze op zoek naar de juiste manager. Aishwarya Rai Bachchan en Bipasha Basu hadden getekend bij Simone Sheffield, terwijl Priyanka Chopra wordt vertegenwoordigd door Anjula Acharia. Alle Bollywoodsterren hebben allemaal managers in Hollywood. Je hebt deze mensen nodig, want zij houden je op de hoogte van alle internationale audities. En Alia kan ook nog eens zingen, dat wordt vaak gezien als goede extra kwaliteit”, aldus een vriendin van Alia.

Op dit moment heeft Alia echter haar handen vol. Ze werkt aan de films Sadak 2, Brahmastra, RRR en Gangubai Kathiawadi.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.