Bollywood acteur Ajay Devgn wil remake maken van zijn eerste film

Bollywood acteur Ajay Devgn wil remake maken van zijn eerste filmPhool Aur Kaante was in 1991 het grote debuut van Bollywood acteur Ajay Devgn. Deze film zette hem in de spotlights en hij werd vol lof ontvangen. Nu wil de 50-jarige deze film opnieuw maken voor de huidige generatie.

“Ik wil heel graag mijn eerste film, Phool aur Kaante, opnieuw maken. Het is een geweldig onderwerp en ik heb een manier bedacht om het aan te passen aan de huidige veranderingen binnen de maatschappij. Ik zal het samen met iemand produceren. Wij zijn op zoek naar een nieuw gezicht. De aanpak wordt anders, maar de emoties zullen behouden blijven”, aldus Ajay in een recent interview.”

Phool aur Kaante had tevens in de hoofdrollen Madhoo en Amrish Puri. En niet alleen de film was een hit, ook de soundtrack was immens populair in die tijd.

We kunnen alleen maar hopen dat Ajay het succes van zijn eigen film weet te evenaren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.