Abbas-Mustan absoluut tegen remake van Bollywood hit Baazigar

Abbas-Mustan absoluut tegen remake van Bollywood hit BaazigarDe Bollywood film Baazigar was een toonaangevende film in de jaren 90 en creëerde een memorabel moment in de carrière van acteur Shah Rukh Khan. Het regisseursduo Abbas-Mustan realiseert zich de iconische status van de rol van SRK en is absoluut tegen het maken van een remake met nieuwe acteurs. Dit lieten ze weten in een recent interview.

Het duo is van mening dat niemand het personage zo goed kan portretteren als dat SRK heeft gedaan. “Niemand zou makkelijk akkoord gaan met de rol die SRK heeft vertolkt in Baazigar. Ik betwijfel of de jonge acteurs van vandaag zo’n risico zouden nemen. En behalve dat, ik weet niet of iemand anders de rol net zo goed kan vertolken. Zelfs als de rol wordt aangepast, denk ik niet dat iemand anders de uitvoering ervan kan verbeteren”, aldus Abbas.

Een remake is in ieder geval uitgesloten, maar het duo staat wel open voor een mogelijk vervolg. “Als wij een goed script ontvangen, dan zullen wij hier zeker over nadenken.”

Abbas-Mustan hopen in de nabije toekomst in ieder geval weer samen te kunnen werken met SRK. “Wij zijn op zoek naar een goed script dat hem zal boeien. Wij willen heel graag weer met hem werken.”

“Hij is nog steeds erg populair, maar dat heeft hem niet veranderd. Vanaf het moment dat wij met hem werkten, is zijn passie en toewijding voor zijn werk hetzelfde gebleven. Het enige waar hij aan denkt zijn films. Het is tegenwoordig erg zeldzaam om dit niveau van toewijding te vinden”, aldus Abbas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.