Regen van klachten na Bollywood show met Hrithik Roshan in Ahoy

De flyer waarop Hrithik Roshan aangekondigd werd.

Wat gisteren voor veel Bollywood liefhebbers de grootste Bollywood show van 2019 met Hrithik Roshan moest worden en ook zo door de organisatie werd aangekondigd, was volgens diverse bezoekers een enorme teleurstelling. Dat blijkt vanmorgen uit een regen van klachten op social media, naar aanleiding van de door The Starsline georganiseerde show, op zondag 17 november in Ahoy.

Met name het ‘optreden’ van Hrithik Roshan is niet in goede aarde gevallen bij verschillende bezoekers. De Bollywood superster, waar velen speciaal voor waren gekomen, gaf geen echte show en was heel kort op het podium in een soort vraaggesprek. Ook hebben diverse mensen, die maar liefst 300 euro hadden betaald voor een meet and greet met Roshan, de acteur nooit gezien.

We hebben de avond uiteindelijk doorgebracht met twee zangers Sanjeev-Darshan onder begeleiding van Surili Orchestra. Nargis Fakhri heeft op drie nummers gedanst. En wat Hrithik Roshan eigenlijk kwam doen? Het was een interview! Fans hebben uren gewacht voor een meet & greet maar Hrithik Roshan was al weg! Veel boze mensen achter gelaten” schrijft reena.nl op haar website.

Een kleine greep uit het grote aantal reacties vanmorgen:

 

https://www.facebook.com/RabiitPromotions/videos/2465065520480187/

10 REACTIES

 1. Wij zijn zwaar opgelicht door de organisator en daarnaast zijn wij ook teleur gesteld dat de show met name in het Engels was. Wij waren op een bollywood show dus niet naar een hollywood show je verwacht ook dat merendeel in het Hindi zou gesproken worden. WIJ SURINAAMSE NEDERLANDERS WILLEN NIET GENAAID WORDEN DOOR INDIAANSE OPLICHTERS ( Bhare gharwalie).

 2. Geachte beste mensen,
  Ik ben der o o k geweest met me dochter en ja we keken onze ogen uit hoe we opgelicht werden.

  De vraag is nu hoe kunnen we dit aanpakken!

 3. Jullie betalen 300 euro om naar oplichters en leugenaars te komen kijken.
  Dit is de waare aard van Indiers.
  Besteed het geld aan een goed doel en niet aan oplichters.
  Heel goed voor jullie. Jullie kenden de waare aard van de Indiers zeker niet.
  Ik zou zeggen doe dit de volgende keer weer.

 4. Er bestaat een geschillencommissie consumentenzaken die je hierover kunt aanschrijven. Laat de familieruzie een keer achter en steek je energie hierin. Je krijgt er de hogere intelligentie van.

 5. Hahahahha
  Goed voor jullie soorten mensen.. als je geld had aan armen gedoneerd, had je een beter gevoel.
  Maar jullie hebben veel geld om rijke mensen nog rijker te maken.

 6. Mijn zoon heeft hier zo naar uitgekeken,maar hoe groot was onze teleurstelling!!
  Ten eerste begon de “show” later dan nadrukkelijk werd aangekondigd.
  Waar wij dachten dat we een spectaculair optreden (in welke vorm dan ook) zouden krijgen,omdat men in spanning werd gehouden…kwam Hritik het podium op,een minuutje gedanst,5 “geselecteerde fans” mochten hem een vraag stellen,5 fans uit het publiek mochten een halve minuut een dansje doen met hem en dat was het.
  De voorgaande artiesten,dansers hebben hun best gedaan,maar indrukwekkend was het niet!!
  De enigen die mijn waardering een beetje hebben zijn het orkest!!
  De organisatie daarintegen,wat een flop!!

 7. Ben ook een gedupeerde , wij hadden twee vvip kaartjes a €299, 80 gekocht , eerste rij met meet en Greet . Podium konden we amper zien vanwege grote boxen . En nooit de meet en Greet gehad , echt een schande . Gelukkig werd ervoor de vrouw van de burgemeester stoeltjes bij gezet, voor de mensen die €299,80 voor hun kaartjes hadden betaald , de vrouw van de burgemeesters met haar entourage zullen wel een meet en Greet hebben gehad , gratis! Dit was echt schandalig.

 8. Ik sluit mij bij de reactie van de “show” van Hritik Roshan aan. Ik zag de bui al aankomen toen de host zei:” Dat Hritik alleen op zou komen opdagen als wij als publiek genoeg en hard zouden roepen!! Dat is amateuristisch. En toen de engelse hostess zei:” Hritik is nu in de building”. Dacht ik: ” Hè nu pas??” Het voelde niet meer goed. Als artiest kan jij je eigen draai aangeven en niet zo laten meesleuren door de organisatie. En ik hoorde in Hritik’s bewoorxing dat hij heel erg zijn best moest doen ons als publiek te overtuigen. Het heeft voor hem helaas niet geholpen. Hoe beroemd hij ook is.
  Vraag: Is er een klachtencommissie binnen de organisatie?

 9. een show en of optreden van megastars stelt niet veel voor, het is alleen maar playbacken en dansen. Doet me eerder denken aan de kinderplaybackshow v de jaren 80 op NL tv gepresenteerd door Henny Huisman.

  Ik ben ooit geweest naar de IIFA in Arena, eerste rang kaart gekocht, hele show was zo langdradig en teveel slap geouwehoer. Filmsterren die niks deden dan alleen maar een dansshow opvoeren en playbacken. Sindsdien ga ik nooit meer naar een show van bollywood filmsterren. Vind niet de moeite waard!!

  Een echte artiest, een zanger / zangeres uit Bollywood, daar ga ik wel naar toe. Want dan weet je dat het echt wordt gezongen door iemand die zangtalent heeft. Dan vind ik ook niet erg om 300 euries voor neer te tellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.