Bollywood acteur Hrithik Roshan wil hoofdrol in Inshallah

Bollywood acteur Hrithik Roshan wil hoofdrol in InshallahBollywood acteur Hrithik Roshan heeft ernstige twijfels of hij nog wel deel wil uitmaken van de remake van Satte Pe Satta. Volgens de laatste geruchten gaat zijn voorkeur uit naar Sanjay Leela Bhansali’s Inshallah.

“Hrithik is op zoek naar een rol waarin hij kan groeien als acteur, zeker na de hits Super 30 en War. Satte Pe Satta is niet zo’n project. Uiteraard heeft de film commercieel potentieel, maar dat is niet waar Hrithik op dit moment naar op zoek is”, aldus een van zijn adviseurs.

De 45-jarige acteur werd al eerder genoemd als de vervanger van Salman Khan in Inshallah. Maar Sanjay koos ervoor om het project te annuleren. Hij richt zich nu op de film Gangubai Kathiawadi, waarvoor Hrithik ook in aanmerking kwam.

Op dit moment heeft Hrithik alleen getekend voor de film Krrish 4. Zodra Rakesh Roshan er klaar voor is, gaan de opnames van start. En dan zal Hrithik zijn agenda vrijmaken om al zijn aandacht op dit ene project te richten. “Ik kan met andere filmmakers werken, maar mijn vader werkt alleen met mij”, aldus Hrithik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.