Bollywood actrice Ileana D’Cruz over haar relatiebreuk met Andrew Kneebone

Bollywood actrice Ileana D’Cruz over haar relatiebreuk met Andrew KneeboneBollywood actrice Ileana D’Cruz heeft het erg zwaar gehad toen haar relatie met Andrew Kneebone eindigde. Ze vertelt in een recent interview dat ze professionele hulp heeft gezocht om te leren hoe ze moet omgaan met de situatie.

“Ik ging naar een therapeut. En zij zei dat ik mezelf moest accepteren. Het gaat nu goed. Wanneer je een partner hebt voel je je kalm en veilig, maar je mentale welzijn is veel belangrijker.”

“Ik denk dat je het aan jezelf verplicht bent om voor jezelf te zorgen. En op het moment dat ik mij dit realiseerde begon ik een enorm verschil te zien. Niet alleen mentaal, maar ook fysiek en ook van binnen. Wanneer je een slechte periode doormaakt, moet je aan jezelf werken. Ik kan niet op mensen blijven vertrouwen. Je moet op jezelf kunnen vertrouwen.”

“De relatiebreuk was een leerervaring. Ik wilde er niet bitter uitkomen of enige vorm van vijandigheid in mij dragen. Het heeft mij uiteindelijk sterker gemaakt. Dingen gebeuren en het leven gaat. De manier waarop ik ermee om heb kunnen gaan is met veel respect en liefde voor de andere persoon. Hij is geen slecht persoon. Ik bevind mij nu op een goede plek en wens hem het beste toe.”

Ileana is binnenkort te zien in de film Pagalpanti. Deze staat gepland voor een release op 22 november 2019.

1 REACTIE

  1. Dit past helaas in de glitter en glamour wereld van uiterlijkheden en materiele glorie.. En daarmee steeds hoppen naar de volgende good looking type.. Zolang we spirituele waarden niet hoger zetten dan blijven we eeuwig ongelukkig. Omdat er eigenlijk naar 1 ECHTE geluksfactor is nl onze liefdevolle relatie met God. Geen enkel mens, noch een partners, moeder of vader of kind kan je gelukkig maken.
    #Spiritual_values_creates_eternal_happiness

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.