Natasha Dalal over haar huwelijk met Bollywood acteur Varun Dhawan

Natasha Dalal over haar huwelijk met Bollywood acteur Varun DhawanNatasha Dalal, vriendin van Bollywood acteur Varun Dhawan, is deze maand te bewonderen in het magazine Hello!. Zij presenteert daarin haar eigen trouwjurken ter ere van het aanstaande huwelijk van haar beste vriendin Camelia Mahtani. Gezien de geruchten over een mogelijk huwelijk in december werd haar uiteraard de vraag gesteld wanneer zij van plan is om in het huwelijksbootje te stappen.

“Varun en ik zaten samen op school. Wij waren al vrienden en zijn dat gebleven totdat we ergens rond de 25 waren. We begonnen pas te daten voordat ik vertrok voor een vervolgstudie. Het was pas toen dat ik mij realiseerde dat we meer waren dan alleen maar goede vrienden.”

“Uiteraard willen we trouwen. En dat staat ook op de planning, alleen niet voor nu.”

Varun werkt momenteel aan de film Coolie No 1, met Sara Ali Khan. De film staat gepland voor een release op 1 mei 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.