Bekijk de muziekvideo van het nummer Thumka van de Bollywood film Pagalpanti

Bekijk de muziekvideo van het nummer Thumka van de Bollywood film PagalpantiHet nieuwste nummer van de Bollywood komedie Pagalpanti is uit. Het nummer Thumka is gecomponeerd, geschreven en gezongen door rapper Honey Singh.

Als we luisteren naar de muziek, kunnen we zeggen dat dit een grote hit zal worden. Maar de tekst is regressief, suggestief en zit vol zinnen met een dubbele betekenis. Dit doet je herinneren aan de Honey Singh aan het begin van zijn carrière. Waar Honey Singh het tekstueel laat liggen, lijkt de choreograaf te zijn vergeten wat een Thumka nu eigenlijk is.

Pagalpanti markeert John’s terugkeer naar komedie. John en regisseur Anees Bazmee werkten eerder samen aan Welcome Back.

De film Pagalpanti, met in de hoofdrollen John Abraham, Arshad Warsi, Anil Kapoor, Pulkit Samrat, Urvashi Rautela, Kriti Kharbanda en Ileana D’Cruz, is geregisseerd door Anees Bazmee en staat gepland voor een release op 22 november.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.