Bollywood koppel Karthik Aaryan en Sara Ali Khan uit elkaar?

Bollywood koppel Karthik Aaryan en Sara Ali Khan uit elkaar?Bollywood acteur Karthik Aaryan zou al enige tijd een relatie hebben met Sara Ali Khan. Maar volgens de laatste geruchten is die relatie nu voorbij.

Sara maakte tijdens de talkshow van Karan Johar bekend dat ze een oogje had op Karthik Aaryan. Hierna werd het duo gecast voor de film Aaj Kal van regisseur Imtiaz Ali. Op de set van deze film begon de relatie. Het stel werd overal samen gespot. Maar de liefde is voorbij.

Karthik zegt namelijk in een recent interview geen tijd voor de liefde te hebben. “Ik heb op dit moment geen tijd om mij te richten op een relatie. Mijn volledige focus en tijd gaat op in mijn carrière.” Hij voegt toe dat hij nog niet van plan is om te settelen. “Op dit moment draait alles om mijn carrière.”

Karthik is momenteel bezig met de promotionele werkzaamheden voor zijn volgende film Pati Patni Aur Woh, waaarin hij te zien is naast Ananya Pandey en Bhumi Pednekar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.