Bollywood actrice Vidya Balan in Bhool Bhulaiyya 2?

Bollywood actrice Vidya Balan in Bhool Bhulaiyya 2?Het vervolg op de Bollywood hit Bhool Bhulaiyaa is al groots aangekondigd. De hoofdrollen worden vertolkt door Karthik Aaryan en Kiara Advani. Maar er is een kans dat Vidya Balan wellicht terugkeert in deel twee.

Het personage van Vidya uit Bhool Bhulaiyaa is nog steeds ontzettend populair en het publiek spreekt nog steeds vol lof over haar dans op de hit Aami Je Tomar.

Regisseur Anees Bazmee heeft inmiddels bevestigd dat dit lied in een iets andere vorm zal terugkeren in het vervolg. “Wie op het nummer zal dansen laat ik in het midden. Het kan Karthik zijn, Kiara of zelfs Vidya… wie weet.” Hij voegt toe dat ook de titelsong van het origineel in een nieuw jasje zal worden gestoken.

Wil jij Vidya Balan terug zien in het nummer Aami Je Tomar?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.