Bollywood acteur Saif Ali Khan tekent voor nieuwe serie voor Netflix

Bollywood acteur Saif Ali Khan tekent voor nieuwe serie voor NetflixBollywood acteur Saif Ali Khan was een van de eerste grote namen die met de serie Sacred Games de overstap maakte naar het digitale platform. Sacred Games is een groot succes en Saif heeft inmiddels getekend voor zijn tweede Netflix-serie.

De serie is getiteld Tandav en zal worden geregisseerd door Ali Abbas Zafar. Saif is te zien in de rol van een politicus.

“Ik wil geen vergelijkingen maken met Amerikaanse series, maar je kunt denken in de richting van House of Cards. Hoewel dit zich afspeelt binnen de kaders van de Indiase politiek. De serie gaat in op onderwerpen zoals Dalits in de politiek”, aldus Saif.

“Mijn personage is Chanakya-achtig, onder het mom van een jeugdleider uit een bevoorrechte familie en ernaar streeft om premier te worden”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.