Bollywood actrice Deepika Padukone: “Ranveer en ik denken nog niet aan kinderen”

Bollywood actrice Deepika Padukone: "Ranveer en ik denken nog niet aan kinderen"Bollywood sterren Ranveer Singh en Deepika Padukone vieren volgende maand dat ze een jaar zijn getrouwd. Vorig jaar was er furore in aanloop naar de grote dag, en die aandacht is dit jaar verlegd naar geruchten over een mogelijke zwangerschap. Deepika reageert op het nieuws.

“Ik vind het triest dat de maatschappij zichzelf en mensen in deze sleur plaatst. Het is de verwachting dat je na het daten gaat trouwen, daarna kinderen krijgt en daarna kleinkinderen. Ik ben niet verrast door de geruchten. Wij zijn beide niet verrast.”

“Zijn wij van plan om kinderen te krijgen. Zeker! Wij houden allebei van kinderen. Zijn wij van plan om binnenkort aan kinderen te beginnen? Absoluut niet! Wij zijn op dit moment te egoistisch gericht op onze carrières en ik denk niet dat het eerlijk zou zijn om op dit moment kinderen te krijgen. Wij denken niet eens aan kinderen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.