Sonali Bendre ziet een comeback in Bollywood wel zitten

Sonali Bendre ziet een comeback in Bollywood wel zittenSonali Bendre onthult dat ze heel graag wil terugkeren in Bollywood.

De afgelopen jaren heeft de 44-jarige actrice een hevige strijd gevoerd tegen de dodelijke ziekte kanker. Ze werd in New York behandeld en is nu weer helemaal beter verklaard. Over haar plannen om haar Bollywood carrière nieuw leven in te blazen reageert ze enthousiast. “Ja, dat zie ik wel zitten. We gaan kijken wat er op mijn pad komt en als het mij aanspreekt dan zal ik het zeker doen.”

Haar gevecht tegen kanker heeft haar niet alleen een nieuwe kijk gegeven op hoe ze in het leven staat, maar ook de manier waarop ze haar films selecteert. “De strijd tegen kanker heeft wel degelijk wat veranderd aan de wijze waarop ik mijn beslissingen maak. Wat nu vooral van belang is dat ik blij word van het werk dat ik doe. Ik wil geen dingen gaan doen, alleen maar omdat het goed betaald. Ik wil werken met leuke mensen en ik wil genieten van de rollen die ik speel. Mijn keuze wordt bepaald door veel factoren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.