Bollywood acteur Shahid Kapoor steunt vrouw in alles wat ze wil gaan doen

Bollywood acteur Shahid Kapoor steunt vrouw in alles wat ze wil gaan doenMira Kapoor, de vrouw van Bollywood acteur Shahid Kapoor, was het afgelopen jaar te zien in twee commercials. Deze commercials werden goed ontvangen en Mira werd geprezen voor haar talent. Gaat ze nu de stap maken naar films? Shahid heeft daar in ieder geval geen bezwaar tegen.

“Mocht ze kiezen voor een carrière in films dan zal ik haar steunen. Waar, wanneer en hoe en wat, dat is volledig haar beslissing. We zijn getrouwd en binnen een jaar kregen we ons eerste kindje en twee jaar later de tweede. Dus op dit moment is het moeilijk voor haar om haar tijd volledig te geven aan iets anders dan zichzelf. Ze is ontzettende toegewijde moeder, maar ze is ook pas 25 jaar.”

“Over een jaar heeft ze de belangrijkste zorg achter de rug en heeft ze alle aandacht aan de kinderen kunnen geven. Ze heeft haar hele leven nog voor zich. En dan kan ze zoveel dingen voor zichzelf uitzoeken. Dan kan ze doen wat ze wil”, aldus Shahid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.