Heeft Bollywood acteur Vicky Kaushal een relatie met Katrina Kaif?

Heeft Bollywood acteur Vicky Kaushal een relatie met Katrina Kaif?De geruchten in Bollywood doen al langer de ronde. Enkele maanden geleden werd gesuggereerd dat Vicky Kaushal een relatie zou hebben met Katrina Kaif. Dit was naar verluidt ook de reden voor de breuk tussen Vicky en Harleen Sethi.

Vicky en Katrina zijn al verscheidene keren samen gespot. En dat zorgt er natuurlijk alleen maar voor dat de geruchten worden bevestigd. Maar het lijkt erop dat er niets van waar is.
Een vriend van beide acteurs stelt dat er niets aan de hand is. “Katrina en Vicky zijn beide nog vrijgezel. Ze hebben geen relatie. Ja, ze kunnen het erg goed met elkaar vinden en ze lijken wel flirterig, maar er is absoluut geen sprake van een relatie.”

Naast de geruchten over de vermeende relatie zijn beide acteurs ook in het nieuws vanwege hun komende films. Vicky werkt momenteel aan de film Takht en Udham Singh. Daarnaast heeft hij recent getekend voor de hoofdrol in de biopic over het leven van veldmaarschalk Sam Manekshaw.

Katrina werkt momenteel aan de film Sooryavanshi, waarin ze te zien is naast Akshay Kumar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.