Kajol en Irrfan Khan samen in een Bollywood film

Kajol en Irrfan Khan samen in een Bollywood filmNa een succesvol herstel van zijn ziekte, is Bollywood Irrfan Khan weer aan het werk. Hij heeft recent zijn volgende film getekend en daarin is hij te zien met niemand minder dan Kajol.

Dit is een unieke combinatie waar vele filmfans lang op hebben moeten wachten. Dit is de eerste keer dat deze twee acteurs zullen samenwerken. Volgens de laatste geruchten zijn de makers ook nog in gesprek met Abhishek Bachchan.

Wat vind jij van deze unieke cast?

Op dit moment werkt Irrfan nog aan de laatste opnames van zijn film Angrezi Medium. Deze film staat gepland voor een release op 24 april 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.