Bollywood acteur Farhan Akhtar hoopt dat Zaira Wasim zich bedenkt

Bollywood acteur Farhan Akhtar hoopt dat Zaira Wasim zich bedenktBollywood actrice Zaira Wasim, bekend van haar rollen in de films Dangal en Secret Superstar, besloot enkele maanden geleden dat ze wilde stoppen met haar filmcarrière. De reden voor dit besluit was dat de Bollywoodcultuur niet strookte met de regels van haar religie en beleving. Haar laatste film The Sky is Pink verschijnt eind deze week wereldwijd in de bioscoop. Hierin is ze te zien naast Priyanka Chopra en Farhan Akhtar. Farhan gaf in een recent interview zijn mening over haar besluit.

“Ieder individu heeft het recht om te beslissing wat hij met zijn leven wil doen. Het is niet aan ons om te oordelen of dit goed of fout is. Ik kan hier niet goed op antwoorden. Wat ik wel wil zeggen en dat doe ik puur als iemand die met haar heeft gewerkt: Ik hoop dat Zaira van gedachten verandert.”

Acteurs reageerden vooral verbaasd op haar vertrek uit Bollywood. De aankondiging werd dan ook gezien als een groot verlies voor de filmindustrie.

The Sky Is Pink is geregisseerd door Shonali Bose en staat gepland voor een release op 11 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.