Kareena Kapoor Khan heeft geen Bollywoodplannen voor zoon Taimur Ali Khan

Kareena Kapoor Khan heeft geen Bollywoodplannen voor zoon Taimur Ali KhanInternetsensatie Taimur Ali Khan blijft Bollywood fans bezighouden. De tweejarige is al sinds zijn geboorte trending topic en is zonder twijfel een van de favoriete starkids voor de paparazzi. De grote vraag die nu al wordt gesteld is of hij hetzelfde carrièrepad als zijn ouders zal bewandelen. Maar als het aan zijn moeder, Kareena Kapoor Khan, ligt dan niet.

De 39-jarige vertelt dat zij andere plannen heeft met haar zoon. Kareena zegt dat ze er de voorkeur aan zou geven als Taimur zou kiezen voor een carrière als cricketer.

Ze wil dat haar zoon in de voetsporten treed van zijn grootvader en voormalige Indiase aanvoerder Mansoor ‘Tiger’ Pataudi. “Ik zou heel graag zien dat Taimur zijn grootvader opvolgt door te kiezen voor een sportcarrière in plaats van een carrière in Bollywood.”

Kareena is binnenkort te zien in de film Good News en ze werkt momenteel aan de opnames van haar volgende film Angrezi Medium.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.