Bollywood acteur Shah Rukh Khan in Hindi remake van Kill Bill?

Bollywood acteur Shah Rukh Khan in Hindi remake van Kill Bill?De afgelopen maanden doen geruchten de ronde dat er een Bollywood remake komt van de Hollywood hit Kill Bill. En nu volgt het nieuws dat niemand minder dan Shah Rukh Khan wellicht een van de hoofdrollen zal vertolken.

Producent Nikhil Dwivedi wil de film maken met regisseur Anurag Kashyap aan het stuur. Nikhil hoopt de 53-jarige acteur te kunnen overtuigen van de rol.

“Nikhil heeft eerder dit jaar de remake-rechten gekocht. Hij is nu bezig om alles rondom het project te organiseren. En hij zou graag zien dat Shah Rukh Khan in de rol van de antagonist Bill stapt. Dit is een van de vele projecten die de afgelopen maanden aan Shah Rukh Khan is aangeboden. En hij overweegt om te tekenen, omdat hij heel erg graag met Anurag Kashyap wil werken. De gesprekken zijn gaande. Verder kan ik er niets over zeggen. We zijn ook nog op zoek naar de juiste actrice voor de hoofdrol”, aldus een productiemedewerker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.