Bollywood actrice Kalki Koechlin is zwanger

Bollywood actrice Kalki Koechlin is zwangerBollywood actrice Kalki Koechlin heeft het afgelopen weekend goed nieuws gedeeld tijdens de GQ Awards. De 35-jarige actrice onthulde dat zij en vriend Guy Hershberg hun eerste baby verwachten.

Kalki vertelde dat ze inmiddels vijf maanden zwanger is en dat ze erg uitkijkt naar het moederschap. “Het gevoel van moederschap begon toen mijn jongere broertje een keer thuiskwam van school. Hij is veel jonger dan dat ik ben. En hij was iets van zeven of acht toen hij thuiskwam met een project over klimaatverandering en ik dacht ‘dit is een vernieuwing van onschuld’. Kinderen nemen ons mee terug naar de basis en herinneren ons aan wat belangrijk is. En ook wil je zwangerschap ervaren, voelen hoe dit leven in je groeit. ”

Beide ouders hebben ook al een naam voor de baby bedacht. “Ik heb een naam gekozen dat voor beide geslachten werkt en die ook representatief is voor een homoseksueel persoon, omdat ik wil dat mijn kind die bewegingsvrijheid moet hebben.”

Kalki voegt toe hoe ze veranderd terwijl ze nu haar tweede trimester ingaat. “Ik voel de veranderingen in de manier waarop ik op dingen reageer. Ik ben bewuster, langzamer en geduldiger. Het moederschap brengt een nieuw bewustzijn met zich mee. Ik wil nog steeds werken, maar het gaat niet om de race. Ik wil mezelf voeden. Het gaat om de concentratie die je erin stopt en de energie die je krijgt van het werk dat je doet.”

Kalki is uitgerekend in december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.