Bollywood acteur Viju Khote overleden

Bollywood acteur Viju Khote overledenBollywood acteur Viju Khote is op 77-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van multi-orgaanfalen. De acteur was vooral bekend vanwege zijn rol als Kalia in de klassieker Sholay.

Viju acteerde in zijn carriere in meer dan 300 Hindi en Marathi films. Daarnaast was hij regelmatig te zien in tv-series en toneelstukken. Hij maakte in 1964 zijn grote debuut met de film Ya Malek. Vervolgens speelde hij een reeks van iconische personages in Bollywood. Een van deze iconische personages is Robert in de film Andaz Apna Apna. Andere populaire films waarin hij verscheen waren Qurbani, Karz, Nagina Khiladi 420, China Gate en Ajab Prem Ki Ghazab Kahani.

Viju Khote is de jongere broer van actrice Shubha Khote. Zijn vader, Nandu Khote, was een bekende acteur in het theater. Actrice Durga Khote is zijn tante.

Viju was voor het laatst op het witte doek te zien in 2018 in de film Jaane Kyun De Yaaron.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.