Bollywood actrice Priyanka Chopra: “Ik heb geen problemen met Salman Khan”

Bollywood actrice Priyanka Chopra: "Ik heb geen problemen met Salman Khan"Het is geen groot geheim dat de relatie tussen Bollywood acteurs Priyanka Chopra en Salman Khan een deuk had opgelopen toen Priyanka besloot om geen deel meer uit te maken van de film Bharat. Terwijl Salman elke kans aangreep om te vertellen wat hij van Priyanka vond, heeft de actrice nooit gereageerd op de woorden van Salman.

Salman zei destijds: “Ze verkoos Amerika over Bharat. Ze heeft haar hele leven lang zo hard gewerkt en toen ze een van de grootste films van haar leven kreeg, weigerde ze deze en stapte in het huwelijksbootje. Petje af voor haar! Er zijn mensen die hun man verlaten voor een film als deze!”

Recent reageerde Priyanka in een interview op de vraag hoe haar relatie met Salman nu is. “Het enige wat ik zou willen zeggen is dat als er een reactie nodig was, had je die al gehad. Salman is geweldig. Ik heb altijd bewondering voor hem gehad. Hij is op onze receptie geweest en wij zijn ook bij hem thuis geweest. Ik kan erg goed opschieten met zijn zusje. Ik heb nooit een probleem gehad met hem.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.