Bekijk de trailer van de Bollywood film Marjaavaan

0

Bekijk de trailer van de Bollywood film MarjaavaanNa het succes van de Bollywood film Ek Villian komen acteurs Sidharth Malhotra en Ritesh Deshmukh weer samen in de film Marjaavaan.

Er is nog niet veel bekend over het verhaal. In de trailer zien we Sidharth in de rol van een ruige, intense man. Regisseur Milap Zaveri onthulde eerder dat het personage is geinspireerd door Amitabh Bachchan in Deewar, Sunny Deol in Jeet en Jackie Shroff in Hero.

Maar net als in Ek Villian, lijkt ook hier opnieuw de show te worden gestolen door Ritesh Deshmukh. In Ek Villian speelde hij voor het eerst een slechterik. En in Marjaavaan gaat hij nog een stap verder. Het is een rol dat erg goed bij hem past en waarin je ook ziet dat hij zich kan uitleven.

Marjaavaan staat gepland voor een release op 8 november.

Bekijk de trailer:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.