Bekijk de trailer van de Bollywood film Saand Ki Aankh

Bekijk de trailer van de Bollywood film Saand Ki AankhDe trailer van de Bollywood film Saand Ki Aankh is uit. De film, met in de hoofdrollen Taapsee Pannu en Bhumi Pednekar, is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Het dorp Johri was voor 1998 nog een gewoon dorp in de staat Uttar Pradesh. Maar in deze periode gebeurde er iets ongewoons dat dit dorp niet alleen nationale, maar ook internationale bekendheid bracht.

Op 60-jarige leeftijd namen twee vrouwen het heft in eigen hand door een pistool op te pakken om de toekomst van hun dochters te redden. Ze wilden niet dat hun dochters hetzelfde lot zouden delen en hun hele leven in onderdrukking zouden moeten doorbrengen. Wat zich vervolgens ontvouwde was ronduit wonderbaarlijk. De vrouwen bleken uitmuntende shooters te zijn. Tegen alle verwachtingen in wisten ze 352 medailles te winnen in de loop van hun leven.

Het dorp Johri werd een inspirerend voorbeeld voor het hele land.

Bekijk de trailer:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.